tirsdag 17. desember 2013

Svinebiff med ruccolasalat

Oppskrifter er nok til 2 porsjoner. Dette er en frisk og proteinrik rett med lite kalorier


INGREDIENSER

  • 300 g ytrefilet av svin
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

  • 1 stk tomat
  • ½ ts tørket oregano / pizzakrydder
  • 2 skive slangeagurk , skåret på langs med ostehøvel

    RUCCULASAUS:

    • 20 g ruccula
    • 8 ss kesam original, 8 %
    • 1 ts malt hvit pepper
    Slik gjør du:
    1. Kjør rucculasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
    2. Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.  Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.
    Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucculasaus (Se bilde)

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar