Denne oppskriften er god, lett å lage og gjør seg selv. Fordelene er at du kan lage store mengder av det, nok til deg selv i flere omganger, eller til hele familien:)
Servering til 8-9 personer
ca 435 gram med hvite langkokte bønner (skyll og helle ut vannet fra pakken)
1,25 dl hakket løk
100 gram opphakkede grønne/røde chillier
1 ½ ts chillipulver
600 gram kyllingfiler (brystfilet)
Noen ss gresk yoghyrt som topping (du kan bruke kesam)
1 dl kokkosmelk
Hvordan lage dette:
Putt alt i en gryte (ikke yoghurten/kesam). Tilsett 1 dl kokkosmelk og resten vann til det såvidt dekker matvarene som er i gryten. Kok dette i 6-8 timer.
Næringsinnhold:
Oppskriften er til 8-9 personer. Hver servering har 250 kcal, 21,5 gram protein, 4 gram fett, 20 gram karbohydrat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar