tirsdag 17. desember 2013

Kylling & Chilli

Denne oppskriften er god, lett å lage og gjør seg selv. Fordelene er at du kan lage store mengder av det, nok til deg selv i flere omganger, eller til hele familien:) 

Servering til 8-9 personer 
 ca 435 gram med hvite langkokte bønner (skyll og helle ut vannet fra pakken)
1,25 dl hakket løk
100 gram opphakkede grønne/røde chillier
1 ½ ts chillipulver
600 gram kyllingfiler (brystfilet)
Noen ss gresk yoghyrt som topping (du kan bruke kesam)

1 dl kokkosmelk 


Hvordan lage dette:
Putt alt i en gryte (ikke yoghurten/kesam). Tilsett 1 dl kokkosmelk og resten vann til det såvidt dekker matvarene som er i gryten. Kok dette i 6-8 timer. 

Næringsinnhold: 
Oppskriften er til 8-9 personer. Hver servering har 250 kcal, 21,5 gram protein, 4 gram fett, 20 gram karbohydrat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar